Kouvola - 11.-14.8.2012
Viimeisenä kesäkeittolatestiimme mukaan pääsee Tertun Tupa, jonka antimista saamme nauttia usean päivän ajan. Myös täällä yöpymismahdollisuus.
Tämä paikkahan on kuuluisa jauhemaksapihveistään. Eikä syyttä. Reseptin kauan salassa pidetty ainesosa julkistettiin jokunen vuosi sitten. Se on valkoviini. Kaadettuna kokin kurkkuun, ei pihvitaikinaan. Tällä kertaa maksapihvit tarjottiin keitettyjen perunoiden sekä muumijauhelihan.... EIKÄ!!!!!! ... vaan raejuuston ja kotimaisten kirsikkatomaattien kera.
Suosittelemme myös paikan kesäkeittoa.
Jälkiruuaksi esim. mansikkamaitoa. Ei tosin mansikka-allergikolle.
Tai ainahan sitä voi kipaista kiparilta pienen jäätölön.
Moitimme: Emme. Paree olla moittimatta.
Kiitämme: Edullisia hintoja - ei maksa mitään. Keittiön aukioloaikoja - ympäri vuorokauden, yöllä tosin itsepalvelu. Harvinaisia ruokajuomia - piimää ja muumilimsaa. Jeesusta - mummon opetuksen mukaisesti.
Ja näin on kesän kulinaristiretket tehty. Mennään pois, pois on hyvä. Junallahan täältä pääsee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti