keskiviikko 5. syyskuuta 2012
Kesän kulinaristiretket, osa II - Pääkaupunkiseudun kotikeittiöt
Casa Massala, Käpylä - 30.7.2012
Sanotaan, että jokaisella on yksi tälläinen: Salaisuus.
Yksi salaisuus julkistettakoon tässä ja nyt: Kaikkien aikojen paras ikinä milloinkaan kasvissosekeitto - selleritönperunaporkkanabataattisellainen.
Moitimme: Kaikkia niitä ihania herkkuja, jotka aiheuttavat ähkyyn asti syömisen monta kertaa vuorokaudessa. Ikkunassa roikkuvia rintaliivejä, jotka saattavat herättää epäilyttäviä mielikuvia paikan tasosta... tai muuten vain mielikuvia.
Kiitämme: Edullisia hintoja ja Chef Salmelan paneutumista vieraiden allergioihin sekä normaaleja ruokajuomia.
Huomioitavaa: Tod.hup. Suor. naur. Yöp.mahd.
Salosen Salaattibaari, Kallio - 1.8.2012
Talon emäntä kuulemma kokkaa paljon. Lähinnä alkoholipitoisia ruokia. Spesiaalina viskikana. Tällä kertaa viskit juotiin tosin ihan sellaisenaan ilman kanaa ja lounaaksi oli tarjolla herkullista halloumi-vadelma-salaattia.
Moitimme: Lyhyeksi jääneitä yöunia.
Kiitämme: Pitkäksi venähtäneitä öitä.
Huomioitavaa: Yöpymismahdollisuus.
Nuutisen Piirakkapuoti, Kaivoksela - 3.8.2012
Huhut leivonnaisesta kiirivät jo edellisiltana Helsingin keskustaan ja lupaukset lunastettiin todella maukkaalla mustikkapiirakalla.
Moitimme: Kulinaristin kiireistä aikataulua.
Kiitämme: Leppoisaa tunnelmaa. Keskipäivän piirakkahetkeen sopivia ruokajuomia.
Huomioitavaa: Sijaitsee näppärästi Helsinki-Hämeenlinna -tien varrella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti