perjantai 17. lokakuuta 2014

#FIN #2014 #VASTAANOTTOVIRKAILIJA #MÖKKIMAJOITUS #KEITTIÖKOULUTUS #ALKOHOLIANNISKELU #KUVIOKELLUNTA #KETTUJÄRVI #KURKILINNA #KUOHUVIINI #KESÄ #YSTÄVÄT #YNNÄMUUTA #HASHTAG



Hei ja tervetuloa! Oliko huonevarausta? Mökkimajoituksessamme tarjolla kahden hengen huone parivuoteella tai ei. Neljän hengen huonekin löytyy sekä erinäisiä vuodesohvapaikkoja. Lattiallekin saa sammua. Kaikki tilat ilmastoituja. Telttamajoitusta tarpeen vaatiessa. Ilmastointi tässä tapauksessa oman mielen mukaan teltan ovea avaamalla ja sulkemalla.

Mökin yläkerran huoneiden yhteydessä isompi WC, alakerrassa vähän pienempi. Yläkerran WC-tiloissa mahdollisuus pyykinpesuun. Molemmissa tukankuivaajat. Tai jos ei, niin saunalta löytyy. Sauna päällä aina kun joku ehtii heittää puita uuniin. Saunan käytöstä ei veloiteta erikseen. Saunan lauteilla myös mahdollisuus avautumiseen - mökkipsykologimme vastaanotto löylyjen yhteydessä.

Aamiaisen saa jokainen laittaa itse haluamaansa kellonaikaan. Ei kuulu huonehintaan, jokainen tuo omat leipänsä, leikkeleensä ja munansa. 

Viihtymistä ja kivoja kesäpäiviä Kurkilinnan majoitustiloissamme toivottavat hotellivirkailijat vm. -94.



Ruokatilauksia emme noin yleisesti ottaen ota vastaan. Ehkä on kuitenkin syytä huomauttaa, että vastaanottovirkailijamme ovat myös keittiökoulutuksen saaneita alan ammattilaisia. Lisämaksua vastaan voinette yrittää tilata vaikkapa jotain grillistämme.



Virkailijamme ovat myös täysin koulutettuja alkoholin anniskelun osalta. Tarjolla on mm. asiantuntevaa viinitietämystä ja cocktailtuntemusta. Juomavalikoimamme on kuitenkin suppea, joten suosittelemme omien juomien tuomista. Ja juomista. Juomanne voitte nauttia sivistyneesti esimerkiksi viihtyisällä terassillamme.




Uimalan käyttö sisältyy huonehintaan. Saunan yhteydessä tai ilman. Omat pyyhkeet mukaan. Uima-asu ei käsityksemme ja kokemuksemme mukaan pakollinen, toisinaan kuitenkin toivottava. 

Fellmannin kuviokellujat


- - - - -


Mistä tunnen sä ystävän, onko oikea sulle hän? Anna meren (tai tässä tapauksessa järven) se selvittää, kuka viereesi jää...

Alkoholilla saattaa olla osuutta asiaan, mutta sittenkin - kaiken koetun, nähdyn ja juodun jälkeen -yksihenkinen raatimme on äänestänyt lähes yksimielisesti kesän ainutlaatuisimmaksi ja mieleenpainuvimmaksi hetkeksi tämän... 




Näiden Kettujärvessä kohotettujen maljojen myötä DÄNKS ihanista kesäpäivistä kaikille kavereille, ystäville, perheenjäsenille ja sukulaisille. Kivoja kamuja on ihmisellä. Siitä on ihminen iloinen.

Se on sitten enää lähtöitkuja vailla...


Ei kommentteja: