maanantai 3. syyskuuta 2012

Kesän kulinaristiretket, osa I - Viintä

Tampereen Viinikylä - 27.7.2012

Kulinaristin tilaama kolmen pippurin härkä muuttuu pitkähkön allergialuettelon vuoksi paahdetuksi maissikananrinnaksi. Niin herkullista härk... kanaa ei olekaan tullut syötyä sitten... ikinä. Oheen hyvää musiikkia, paljon ystäviä ja normaalit ruokajuomat:





Moitimme: Shiraz-viiniä, josta kulinaristin miähelle tuli - aivan kuten varoitettiin ja niistä tusinasta muusta viinilasillisesta huolimatta - pää kipeäksi, sekä Geburtstagswiener..eikäkö..Gewürztraminer-viiniä, jota moitimme aina ja joka paikassa joka tapauksessa, koska olemme mistään mitään ymmärtämättömiä viininkittaajia.

Kiitämme: Ystävällistä palvelua, keittiön tasoa, edullisia hintoja, seuralaisia, esiintyjiä, ilmaista kotiinkuljetusta ja sitä että kulinaristin miäs ei sittenkään oksentanut sinne autoon.

Ei kommentteja: