torstai 12. heinäkuuta 2012

BOCHUM TOTAL -festariraportti osa 3

LAUANTAI 7.7.


13:15 Kännykkäni soi ja minua kysytään mukaan kahville festarialueelle. Mutta ei, minä pamppaloin vielä pyjama päälläni enkä ole vielä valmis lähtemään. Kylmä suihkukin on ottamatta. Ja pakkoko sinne festareille nyt joka ilta on mennä.
- - -
16:50 Kysyn miäheltä, lähteekö hän tänään kanssani festareille. Vastaus: "Mitä järkeä sinne on mennä, siellä on kaikki amatöörit riehumassa näin lauantai-iltana."
- - -
21:30 Siirtyminen festarialueelle. Miähen kanssa. Lavalla livemusiikkia. Hötkymme sen tahtiin kadunkulmassa. Satun huomaamaan vapaan pöydän viereisellä terassilla ja pakenemme sinne väentungosta. Bändikin aloittaa juuri sopivasti soittonsa. Tilaamme janojuomaa, istumme mukavasti, nautimme olostamme. Näin tällainen vanhempi, sivistynyt väki käy festareilla. Tilaamme lisää janojuomaa. Miäs tilaa vielä kolmannenkin kerran.
23:45 Siirtyminen kantabaariin. Kaljaa, siideriä ja kavereita.
01:30 Miäs poistuu baarista ja festarialueelta. Se on luonteeltaan viksu.
- - -
04:00 Voisihan sitä kotiinsakin mennä. Tai sitten voisi ottaa vielä yhden siiderin. Jatkoille rokkibaariin en sentään jaksa enää kavereiden kanssa lähteä. Jään vielä hetkeksi notkumaan kantabaariini.
05:00 Kiva, että se nälkä iskee taas kun keittiö on ollut jo kolme tuntia kiinni. Onneksi baarimikko osaa laittaa myös täytettyjä patonkeja. Tämähän käy aamupalasta. Kohta on kyllä syytä poistua baarista ja festarialueelta. Ei tällä iällä kaiken yötä jaksa enää riekkua.
05:30 Ai niin, laskukin pitäisi maksaa. Patonki, napanterit ja 50% miähen oluista on jätetty laskuttamatta. Mutta miten niin minulta on veloitettu kaikki neljä siideriäni? Huomautan tietenkin asiasta ja saan hyvitykseksi yhden siiderin. Jessus, että väsyttää, kyllä nyt pitää jo poistua baarista ja festarialueelta ja heti.
07:10 Poistun baarista ja festarialueelta.
07:30 Kaadun sänkyyn.

Ei kommentteja: