torstai 1. maaliskuuta 2012

Ohjeita jalkaleikkaukseen menijöille


1. Valmistaudu jo hyvissä ajoin pitämällä hyvät välit perheeseesi ja hankkimalla paljon ihania ystäviä.


2. Kun tiedät leikkauspäivämäärän, kerro siitä kaikille ja joka käänteessä. Eihän toki maailmassa ole mitään niin tärkeää kuin sinä ja sinun jalkasi.


3. Varmuuden vuoksi julista tätä tietoa vielä jossain julkisessa mediassa, esim. blogissasi. Kun se sinun jalkasi ja sen leikkaaminen on nyt kuitenkin niin tärkeää.


4. Kehitä vielä muutama oheisvaiva, jotta kärsimyksesi jalostuu. Älä unohda mainita näitä muita sairauksiasi blogissasi tai muussa julkisessa mediassa.


5. Olethan muistanut myös kertoa allergioistasi, viimeistään siinä vaiheessa kun julkisesti itket kurjaa kohtaloasi ja pyydät lähettämään sinulle suklaata.


6. Makaa sohvalla ja odota postinkantajaa.


7. Makaa edelleen sohvalla ja tuhoa yksi kerrallaan sinulle saapuneet suklaalevyt. Suklaan nauttimisen oheen suosittelemme hyvää suomalaista kirjallisuutta, esim. Laura Honkasalon 'Eropaperit', Tuomas Kyrön 'Mielensäpahoittaja' tai Miika Nousiaisen 'Maaninkavaara'.


8. Lue vielä kertaalleen kaikki sinulle saapuneet kortit, e-mailit ja tekstiviestit ja muista kiittää mielessäsi tahoa, johon uskot (vaihtoehtoina esim. jumala, joulupukki, kummitukset), siitä, että sinulla on ihana perhe ja maailman parhaat ystävät. 


9. Vie suklaakäärepaperit roskiin.



Ei kommentteja: