perjantai 6. tammikuuta 2012

Vaihto

Laitettiin sitten männä viikonloppuna vanha vuosi vaihtoon ja otettiin uusi tilalle. Same procedure as every year.

Vaihtaminen aloitettiin suomalaisella juustotarjottimella: Oltermannia, Finlandiaa, Polaria, punaleima Emmentalia ja munajuustoa. Tykö Kantolan joulupipareita sekä lakkahilloa ja tyrnihyytelöä:



















Oheen normaalit ruokajuomat eli siideriä, lonkeroa, olutta, vodkaa. Ja puoliltaöin samppanjaa parvekkeella. Ja Bochumin teatterin tarjoama ilotulitus:



Ja minähän en muuten sitten uudenvuodenyönä ravintolaan lähde. En ainakaan minnekään discotanssiclubille.... Ai, että ilmaiset pääsyliput mulle ja mun kolmelle kaverille. Mutta siellä on niin kalliit drinksut.... Ai, että henkilökunnan juomakortti. Jonoakin on kuiteskin.... Ai, että jonon ohi. No kai siellä sitten voisi pikaisesti poiketa.

Poikkesimme sitten Riff-klubilla reilut viisi tuntia ja tuhlasimme noin viisi euroa (narikka+portsari). Vodka-Oon, Jägermeisterin ja Aperolspritzin voimalla - ja tyttöjen houkuttelemana - tuli tanssittuakin. Onhan sitä toki rytmi veressä ja kuviot opeteltu:



Kotiutuminen tapahtui ehkä, luultavasti, jonkin muistikuvan mukaan vuonna 2012 aamulla noin seitsemän aikaan. NÄILLÄ MENNÄÄN. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!!!

3 kommenttia:

kaj kirjoitti...

Videosta päätellen meno oli samannäköistä kuin n. 70 vuotta sitten.
Ei kai se karvanaama, joka sillä videolla myös esiintyi vain ole Herra Hiltunen?

Viivi kirjoitti...

Kyllä se vain on herra Hiltunen. Parta sai tosin kyytiä seuraavana päivänä - kiitos lienee tyttöjen, jotka herra Hiltusta Riff-klubilla parrasta kaiken yötä vetelivät. Nyt on taas poika siloposkinen eikä tee niin kipeää jos ja kun tytöt käyvät kiinni.

maijulainen_ kirjoitti...

Nyt näin uuden vuoden ilotulituksen, kiitos tästä.