perjantai 17. joulukuuta 2021

Bochum Trilogy - part II: Hunger - Nälkä

If and when a dish called "sausage meets mussel" sounds just a bit too immoral, it's better to start the evening with a bread selection with aioli and plum cinnamon dip and have a nice aperitif, e.g. a Lillet Barber.

"Makkara kohtaa simpukan" -annoksen kuulostaessa liian riettaalta, ilta on parasta aloittaa normaalien ruokajuomien lisäksi leipävalikoimalla kera aiolin ja luumu-kanelidipin. Aperitiivina Lillet Barber.




The Chef himself popped by to greet us - did not expect anything less - and also told the allergic ones to change their orders. No problem, the goose with red cabbage and a marzipan apple was excellent and paired well with the wine.

Luonnollisesti ja odotetusti keittiömestari itse kävi tervehtimässä seuruettamme ja käski allergikkoja vaihtamaan tilaamansa annokset toisiin. Suosituksesta lautaselle päätyi hanhea kera punakaalin ja marsipaaniomenan. Maukasta ja sopi hyvin viinin kylkeen.




The digestif on the house was an adequate dessert and with full stomaches and heads it was time to head home for the after party.

Talon tarjoama digestiivi riitti tällä kertaa jälkiruuaksi ja vatsat sekä päät täynnä oli aika reippailla kotiin jatkoille.



After the walk in the quite fresh December air nothing could taste better than a cup of warm finnish mulled wine a.k.a glögi. Well actually something could. Taste better. For example glögi without the glögi spice mix.

Kirpeähkössä joulukuun illassa suoritetun kävelyn jälkeen mikään ei voisi maistua paremmalta kuin kupillinen kuumaa jouluglögiä. Paitsi että voisi. Maistua paremmalta. Glögi ilman sitä glögimausteseosta.



(Schreiner's Essen + Trinken Bochum 7.12.2021)

Ei kommentteja: