sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Kotitöiden jakaminen

Se joka osaa, haluaa ja jolla on aikaa, saa tässä huushollissa käydä kaupassa, kokata, pedata, pyykätä, pyyhkiä pölyjä, puunata pyttyjä ja kiillottaa kraanoja. Joten annetaan nuo hommat (koti)rouvalle, aikaa sillä nyt ainakin on. Joitain helpotuksia on kuitenkin tilanteeseen saatu.

Ikkunoiden pesua on rouvan osalta helpottanut ikkunapesuri. Nääs kun se, joka semmoisen vekottimen välttämättä haluaa ostaa, sitä myös käyttäköön. Miäs halusi.

Miäs on ottanut myös hoidettavakseen tiskikoneen täyttämisen ja tyhjentämisen, joiden välissä kone hoitaa varsinaisen tiskausosuuden. Tähän ratkaisuun päädyttiin rouvan ilmaistua tyytymättömyytensä uuden tiskikoneen sisätilojen suunnitteluun, mikä aiheutti astioiden ja hermojen hajoamisen pelkoa.

Imuri ja rouva eivät myöskään oikein ole tulleet juttuun keskenään. Yritetty on. Rouva osti aikoinaan kivan, kevyen imurin (kun halvalla sai) edellisen, jo hajonneen tilalle. Miäskin yritti sillä aikansa, potki sen sitten ketutuspäissään kappaleiksi ja asiain laitojen näin ollessa kävi ostamassa kunnollisen vehkeen (jota ei saanut halvalla). Juurikaan ei imurointi ole rouvaa rasittanut sen jälkeen. Nääs kun se, joka semmoisen hienon vempeleen ostaa, sitä myös käyttäköön.

Nyt juuri tosin on tilanne sellainen, että rouvakin saattaa jonain iltana tarttua imuriin...





3 kommenttia:

M kirjoitti...

Olen myös kiroilemalla etäännyttänyt itseni imurista....

Eli mitä kirjoitti...

Mistä voisi ostaa (halvalla) tuollaisen kuvassa näkyvän upean Puglialaisen I MURIn?

Viivi kirjoitti...

Herra Hiltuselta voipi tiedustella tarkemmin mistä sekatavaraliikkeestä saa (halvalla) noita i muri -tuotteita.