torstai 5. maaliskuuta 2015

SEPPO-pystit

Syystä, että helmikuussa on jaettu palkintopatsaita jos toisiakin, haluaa myös yksihenkinen - ja useimmiten melko yksimielinenkin - raatimme kantaa kortensa heinäsuopaan ja jakaa omat, mielivaltaisesti valitut viivimarinoidut SEPPO-palkintopatsaansa jo perinteisesti ensimmäistä kertaa seuraaville helmikuun kuluessa nähdyille ja kuulluille suorituksille:


Paras naislaulaja: Alison Moyet
Paras mieslaulaja: Roger Hodgson
Paras muusikko: Aaron MacDonald


Paras elokuva -kategoriassa jaettiin tämäisen helmikuun gaalassa poikkeuksellisesti neljä palkintoa raadin seuraavanlaisin perusteluin:

"Boyhood"
Erilaisin ja ajatuksia herättänein elokuva. Oliks mius äsken joku ajatus päässä... ai niin... pitää jakaa lisää pystejä.

"The Imitation Game"
Positiivisesti yllättänein ja mielenkiintoisin elokuva. Keira Knightleystä huolimatta.

"Mortdecai"
Hauskin elokuva. Jos nauramiselta pystyttiin pystiä jakamaan, niin se meni Johnny Deppille.

"The Theory of Everything"
Liikuttavin elokuva. Helmikuun viimeinen elokuva-SEPPO saatiin jaettua, kun viimeisetkin silmiin kihonneet kyyneleet oli ensin kuivattu.


Lisäksi jaetaan huhupuheiden ja pelitilastojen perusteella ylimääräisenä pystinä urheilutulokkaiden sarjassa:
Paras jääkiekkoilija: Eetu Elo (Lahden Pelicans A-junnut)


Kiitospuheiltakaan ei vältytty. Joskin tämä tuli nyt niin yllättäen, että eihän tässä ole tullut valmisteltua mitään, mutta kun nyt mahdollisuus on, niin kiitos T.Koivunen, että intohimoisella palopuheellasi sait tilaamaan liput parhaan naislaulajan palkinnon saaneen henkilön konserttiin. Kiitos J.Schulz, että sait aikoinaan käsittämään kuka on parhaan mieslaulajan pystillä palkittu henkilö. Kiitos M.Hiltunen, että jaksat ja viitsit joka viikko kuskata ja lähteä seuraksi eläviin kuviin, ja erityisesti, että toisinaan pakotat... suostuttelet mukaan katsomaan teosta, jota ei olisi ymmärtänyt keskenään edes lähteä katsomaan. Ja kiitos äiti. (Äitiä pitää kiittää aina kun siihen on tilaisuus.)


Ei kommentteja: